Recepten

Wortelfrietjes met parmezaanse kaas

Wortelfrietjes met Parmezaan en romige dip Een gezonder alternatief voor klassieke frietjes, maar boordevol smaak! Deze krokant gebakken wortelfrietjes worden gekruid en afgewerkt met Parmezaanse kaas, en zijn heerlijk uit de airfryer of oven. Geserveerd met een frisse, romige dip – perfect als snack, bijgerecht of aperohapje. Lekker én voedzaam!

Gangen: ,
Ingrediënten:

Ingrediënten

Voor de dip

Bereiding

Schil de wortelen en snijd ze in lange frietjes. Meng in een kom de olijfolie, kruiden en geraspte Parmezaanse kaas. Dip de wortelfrietjes in het mengsel, zodat ze goed bedekt zijn.

Leg de frietjes in de airfryer en bak ze 15 minuten op 180°C tot ze goudbruin en knapperig zijn. Gebruik je een oven? Bak ze dan op 200°C gedurende 20-25 minuten.

Meng ondertussen de ingrediënten voor de dip tot een romige saus. Serveer de warme wortelfrietjes met de dip en geniet van deze gezonde en smaakvolle snack!

Smakelijk!

Toon alle recepten