Groene Erwtenspread op Geroosterd Zuurdesembrood
Toast met groene erwtenspread en Burrata Een frisse, smeuïge toast boordevol smaak en kleur! De spread van erwten, citroen, pijnboompitten en basilicum krijgt een kruidige boost van Double Garlic Pepper. Heerlijk in combinatie met romige burrata of cottage cheese op knapperig zuurdesembrood. Perfect als lichte lunch of verrassend voorgerecht!
Ingrediënten: Groenten
Ingrediënten
- 3 dl ontdooide erwten
- 3 el geroosterde pijnboompitten (of amandelen, zonnebloempitten, hazelnoten)
- Sap van ½ citroen
- Handjevol verse basilicum
- Cottage cheese of burrata
- Snuifje Double Garlic Pepper
- 2 sneetjes geroosterd zuurdesembrood
Bereiding
Blend de ontdooide erwten samen met de geroosterde pijnboompitten, citroensap en basilicum tot een romige puree. Breng op smaak met een snuifje Double Garlic Pepper.
Smeer de groene erwtenspread royaal uit over een sneetje geroosterd zuurdesembrood. Top met verse cottage cheese of burrata en werk af met nog een snuifje Double Garlic Pepper. Serveer direct en geniet van deze frisse, voedzame toast!
Smakelijk!
