Anna Paul’s Turkse pasta
Anna Paul's Turkse pasta Een verrassend comfortgerecht met een Midden-Oosterse twist! Perfect gekruide pasta met gehakt, geserveerd met een frisse knoflookyoghurt en afgewerkt met warme paprikaboter, tomatenblokjes en verse peterselie. Makkelijk te maken en heerlijk romig – ideaal voor doordeweeks.
Ingrediënten: Vlees, Pasta
Ingrediënten
- Rundergehakt
- 1 ui, fijngesneden
- Pasta
- Zoete paprikapoeder
- Colombo Curry
- Griekse yoghurt
- Knoflookpoeder
- Tomaatjes
- Verse peterselie, fijngehakt
- Boter
- Zout en peper naar smaak
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en zet apart. Bak het gehakt in een grote pan en voeg de fijngesneden ui toe. Breng op smaak met zoete paprikapoeder en een beetje currypoeder, en roer alles goed door. Zet een deksel op de pan en laat het gehaktmengsel 8-10 minuten zachtjes sudderen.
Ondertussen meng je de Griekse yoghurt met de knoflook tot een romige saus. Smelt de boter in een klein pannetje en voeg er een snuf paprikapoeder aan toe voor een extra smaakvolle topping.
Serveer de pasta met het gehaktmengsel erbovenop. Maak het gerecht af met de yoghurtsaus, verse tomatenblokjes, gehakte peterselie en de gesmolten paprikaboter. Geniet van deze smaakvolle en romige pasta!
Smakelijk!
