Mexicaanse taco’s
Gangen: Lunch, Hoofdgerecht
Ingrediënten: Vlees
Ingrediënten
- Gehakt
- Tortilla’s
- Cheddar kaas
- Avocado
- Rode ui
- Tomaat
- Zure room
- Gringo Taco kruidenmix
- Zout
Bereiding
Begin met de guacamole door de rode ui en tomaat fijn te snijden. Prak de avocado’s en meng ze met het fijngesneden geheel, een snufje Piramide zout, Gringo Taco kruiden en een scheutje limoensap. Verhit ondertussen wat olie in een pan en bak het gehakt met een snufje zout en Gringo Taco kruiden tot het mooi bruin is.
Gebruik dezelfde pan om de tortilla’s kort te verwarmen. Strooi de geraspte cheddar over de warme tortilla’s en laat de kaas smelten onder een deksel. Vul de tortilla’s vervolgens met het gekruide gehakt, een royale lepel guacamole en een schepje zure room.
Smakelijk!
