Pizza op Libanees brood met Rasta Pasta en Karl Otto
Libanese Brood met Gegrild Groenten en Gehakt Een heerlijke en smaakvolle maaltijd met Libanese broden belegd met tomatensaus, gekruid gehakt, gegrilde groenten (courgette, aubergine, champignons, paprika en rode ui) en geraspte kaas. Snel gebakken in de oven voor een knapperige, smakelijke traktatie. Perfect voor een snelle lunch of avondmaaltijd!
Ingrediënten: Gevogelte
Ingrediënten
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 rode ajuin
- 1 paprika
- 250g champignons
- 600g kippengehakt
- 1 potje tomatensaus naar keuze
- 1 pak Libanese broden
- geraspte kaas
- 1 tl Italiaanse kruiden (rozemarijn, oregano, basilicum) of vervang door Rasta Pasta voor een Caribische toets
- 1 tl Karl Otto
Bereiding
Snijd eerst de courgette, aubergine en champignons in schijven. De rode ui in ringen en de paprika in repen. Gril vervolgens de gesneden groenten in een grillpan met een beetje peper & zout. Bij het omdraaien bestrijk je best de groentjes nog eens met olie. Leg de gegrilde groentjes per soort aan de kant.
Terwijl de oven voorverwarmt op 220°C, bak je het gehakt gaar. Kruid af met Rasta Pasta en Karl Otto.
Beleg de Libanese broden zoals je een pizza zou beleggen met de tomatensaus, gehakt, gegrilde groenten en geraspte kaas.
Bak 3 à 4 minuten in de oven en smullen maar!
Recept ontwikkeld door Prinsessenboontjes
