Curry boordevol groenten
Ingrediënten: Groenten, Vegan, Vegetarisch
Ingrediënten
Ingrediënten: (voor 2 personen)
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 kleine broccoli
- 1 kleine zoete aardappel
- 300 ml kokosmelk
- 1 tl Kandyan Curry
- 100 g shiitake champignons
- 1 rode paprika
- 300 g rode bonen
- 1 prei
Bereiding
Hak de ui fijn en stoof hem in een beetje olijfolie tot hij glazig is. Pel de knoflook, verwijder het harde stukje en snijd in kleine stukjes. Voeg de broccoli in roosjes toe aan de pan. Doe er vervolgens de Kandyan Curry en kokosmelk bij. Schil en snijd de zoete aardappel in blokjes van 1 cm² en stoom ze boven kokend water tot ze gaar zijn (ongeveer 10 minuten). Snijd intussen de shiitake champignons in plakjes en voeg toe aan de pan. Schil de paprika, snijd in stukjes en doe erbij, samen met de afgespoelde rode bonen. Spoel de prei goed af, snijd in ringetjes en voeg toe. Als de zoete aardappel gaar is, meng je die onder het geheel.
Smakelijk!
Recept ontwikkeld door Zoë’s Healthy Life
