Auberginesalade met groene Dukkah
Ingrediënten: Vegetarisch
Ingrediënten
Ingrediënten: (voor 2 personen)
- 1 aubergine
- ½ pak Halloumi
- 1 handvol aardbeien
- 1 takje basilicum
- 2 tl Groene Dukkah
- peper en zout
Bereiding
We beginnen met het snijden van de Aubergine in schijfjes van een halve centimeter. Leg ze vervolgens op keukenpapier om het overtollige vocht eruit te laten trekken.
Terwijl je wacht, snijd je de Halloumi in dunne plakjes. Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de aubergineschijfjes. Zorg ervoor dat je niet te veel olie gebruikt, want de aubergines nemen veel op en kunnen anders wak worden. Bak daarna de Halloumi in dezelfde pan.
Snijd intussen de aardbeien in schijfjes en hak de basilicum fijn. Schik de gebakken aubergine en Halloumi op een bord, strooi er Dukkah en basilicum overheen en kruid af met peper en zout.
Smakelijk!
Recept ontwikkeld door Zoë’s Healthy Life