Amandelkoekjes met Cake Factor, afgewerkt met salade de fleurs
Amandelkoekjes met Cake Factor, afgewerkt met salade de fleurs Zachte, goudbruine koekjes met amandelmeel, kokosolie en een vleugje Cake Factor. Simpel, smeuïg en heerlijk geurig uit de oven!
Gangen: Dessert
Ingrediënten: Vegetarisch, Vegan
Ingrediënten
Ingrediënten: (voor 8 koekjes)
- 200 g amandelmeel
- ½ tl zout
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl Cake Factor
- 4 el kokosolie
- 50 g chocolade
- 3 tl Salade de Fleurs
Bereiding
Verwarm de oven voor op 160°C en leg bakpapier op een bakplaat. Meng amandelmeel, zout, bakpoeder en de Cake Factor. Smelt kokosolie en voeg deze samen met ahornsiroop toe aan het mengsel. Meng deze goed. Vorm vervolgens bolletjes van het deeg en druk ze zachtjes plat op de bakplaat. Bak de koekjes gedurende 10 minuten en laat ze afkoelen.
Smakelijk!
Recept ontwikkeld door Zoë’s Healthy Life
