Wortelgroenten met Griekse yoghurt en Feta
Gangen: Lunch, Bijgerecht
Ingrediënten: Groenten
Ingrediënten
- 1 zak rode biet
- 1 zak aardappelen
- 1 zak pastinaken
- 1 zak wortelen
- Optioneel rode ui
- 2 eetlepels Happy Roots
- 1 eetlepel olie
- 1-2 theelepels grof zout
- 2 grote eetlepels Griekse yoghurt
- 50 g verkruimelde feta
- Een handvol verse peterselie
Bereiding
Was, schil en snijd je favoriete wortelgroenten in de gewenste grootte en leg ze op een bakplaat. Voeg Happy Roots, zout en olie toe en wrijf alles goed door elkaar.
Rooster de groenten in de oven gedurende 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, tot ze goudbruin en zacht zijn.
Verdeel een paar grote eetlepels Griekse yoghurt over een bord, leg de geroosterde wortelgroenten erop en garneer met verkruimelde feta en verse peterselie.
Smakelijk!
