Recepten

Wortelgroenten met Griekse yoghurt en Feta

Geroosterde wortelgroenten met Griekse yoghurt en feta Heerlijk gekruide en geroosterde wortelgroenten op een romige basis van Griekse yoghurt. Afgewerkt met verkruimelde feta en verse peterselie voor een frisse, zoute toets. Simpel, voedzaam en perfect als warm bijgerecht of lichte lunch.

Gangen: ,
Ingrediënten:

Ingrediënten

  • 1 zak rode biet
  • 1 zak aardappelen
  • 1 zak pastinaken
  • 1 zak wortelen
  • Optioneel rode ui
  • 2 eetlepels Happy Roots
  • 1 eetlepel olie
  • 1-2 theelepels grof zout
  • 2 grote eetlepels Griekse yoghurt
  • 50 g verkruimelde feta
  • Een handvol verse peterselie

Bereiding

Was, schil en snijd je favoriete wortelgroenten in de gewenste grootte en leg ze op een bakplaat. Voeg Happy Roots, zout en olie toe en wrijf alles goed door elkaar.

Rooster de groenten in de oven gedurende 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, tot ze goudbruin en zacht zijn.

Verdeel een paar grote eetlepels Griekse yoghurt over een bord, leg de geroosterde wortelgroenten erop en garneer met verkruimelde feta en verse peterselie.

Smakelijk!

Toon alle recepten