Shoarma hack met kikkererwten en bloemkool in pitabroodje
Shoarma hack met kikkererwten en bloemkool in pitabroodje Krokant geroosterde bloemkool en kikkererwten met Shawarma Hack, geserveerd in warme pita’s met frisse komkommer en een romige dressing van avocado, yoghurt, limoen en peterselie. Een smaakvol, vegetarisch gerecht boordevol textuur en kruiden – ideaal voor een snelle, voedzame maaltijd!
Ingrediënten: Vegan
Ingrediënten
- 2/3 bloemkool, verdeeld in roosjes
- 1 blik kikkererwten, uitgelekt
- 4 tl Shoarma hack
- 1 komkommer, in halve maantjes gesneden
- 4 pitabroodjes
Avocadodressing
Bereiding
Meng de bloemkoolroosjes en kikkererwten met olie en Shawarma Hack en bak ze 20-25 minuten op 200°C, tot de kikkererwten knapperig zijn.
Meng de avocado, peterselie, yoghurt en limoen tot een gladde dressing. Breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de pitabroodjes en vul ze met de geroosterde bloemkool, kikkererwten en komkommer. Bedek met de avocado-peterselie dressing.
Direct serveren en genieten!
Smakelijk!
