Shoarma met aubergine en fetacrème
Ingrediënten: Vlees, Wraps
Ingrediënten
- 1 grote aubergine, in blokjes gesneden
- 2 tl Shawarma Hack
- 1/4 rode kool, fijngesneden
- 1 handvol granaatappelpitten
- 1 handvol verse munt, fijngehakt
- 2 pitabroodjes
- 50g fetakaas
- 4 eetlepels yoghurt
- Het sap van 1/4 citroen
- Zout en peper
Bereiding
Snijd de aubergine in blokjes en meng deze met wat olie en Shawarma Hack. Verspreid de aubergineblokjes op een bakplaat en bak ze in de oven op 200°C hetelucht voor ongeveer 20 minuten, totdat ze goudbruin en zacht zijn.
Maak ondertussen de feta-crème door de fetakaas te mengen met de yoghurt en het sap van een kwart citroen. Klop het geheel tot een romige massa en breng op smaak met zout en peper.
Meng de fijngesneden rode kool, de verse munt en de granaatappelpitjes in een kom.
Verwarm de pitabroodjes en besmeer ze royaal met de romige feta-crème. Vul de broodjes vervolgens met de gebakken aubergineblokjes, de rode kool, granaatappelpitjes en een beetje munt.
Serveer direct en geniet van deze smaakvolle pitabroodjes!
Smakelijk!
