Pittige yoghurtdressing met Rasta Pasta met gegrilde maïs
Pittige yoghurtdressing met Rasta Pasta met gegrilde maïs Perfect gegrilde maïskolven met een romige, kruidige yoghurtdressing vol pit dankzij Rasta Pasta-kruiden. Afgewerkt met verse koriander voor een frisse toets. Een simpel maar smaakvol bijgerecht dat ideaal is voor barbecues, zomerse etentjes!
Gangen: Lunch, Bijgerecht
Ingrediënten: Groenten
Ingrediënten
Pittige yoghurtdressing:
- 2 dl yoghurt
- 2 theelepels Rasta Pasta
- 1/2 theelepel zout
- 1-2 theelepels honing
- 1 teentje fijn geraspte knoflook
- 1 theelepel lichte azijn
- 2 eetlepels fijngesneden mango
Gegrilde maïs:
Bereiding
Pittige yoghurtdressing:
Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kom. Begin met een kleine hoeveelheid Rasta Pasta-kruiden en proef. Je kunt later altijd meer toevoegen voor extra pit, maar minder maken is lastig!
