Pasta met Triple Lemon Pepper
Ingrediënten: Pasta
Ingrediënten
- 500 g pasta, bij voorkeur spaghetti of tagliolini
- 4 eetlepels boter of olijfolie
- 3 dl geraspte parmezaanse kaas of pecorino
- 1,5 tl Triple Lemon- peper
- 1 dl gehakte peterselie of basilicum
Bereiding
Kook de pasta in water met een snufje zout totdat deze al dente is, wat betekent dat hij nog lekker stevig is. Giet de pasta af, maar bewaar ongeveer 2-3 dl van het kookwater.
Verhit intussen wat boter of olijfolie in een grote pan en voeg de uitgelekte pasta toe. Roerbak de pasta even goed door en voeg vervolgens de Triple Lemon Pepper en een beetje van het kookvocht toe. Laat het geheel op hoog vuur lekker doorwarmen.
Haal de pan van het vuur af en roer er de geraspte kaas door tot deze mooi smelt.
Werk het gerecht af met een frisse groene topping, zoals basilicum of peterselie.
Serveer je pasta op een mooi bord en maak het extra lekker met een stukje vers brood of wat heerlijke charcuterie, zoals gedroogde ham.
Smakelijk!
