Boerenkoolsalade met Cabbage Karma
Ingrediënten: Groenten
Ingrediënten
- 300 g boerenkool
- 2 appels
- 1 granaatappel
DRESSING
- 4 eetlepels olijfolie
- sap van 1 limoen
- schil van 1 biologische limoen
- 1 theelepel vloeibare honing
- 2 tl Cabbage Karma
- Piramide zout
- Peper
Bereiding
Begin met het grondig schoonmaken van de boerenkool. Verwijder de stelen en snijd de kool heel fijn. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd ze in dunne plakjes. Meng de gesneden boerenkool en de appelplakjes in een grote kom. Verwijder de pitjes uit de granaatappel en voeg de pitjes toe aan de salade voor een frisse en fruitige bite.
Maak de dressing door de olijfolie te mengen met het sap en de schil van de biologische limoen, de vloeibare honing, Cabbage Karma, Piramide zout en peper. Roer alles goed door en proef of de dressing de perfecte balans tussen zoet en zuur heeft. Meng de dressing goed door de salade, zodat alle ingrediënten mooi bedekt zijn.
Als je de salade wat vullender wilt maken, kun je wat grofgehakte walnoten over de salade strooien voor extra crunch en smaak.
Smakelijk!
