Wortelgroenten met rucola en granaatappelpitjes
Geroosterde wortelgroenten met rucola en granaatappel Een kleurrijk en smaakvol gerecht boordevol geroosterde seizoensgroenten, gekruid met Happy Roots en afgewerkt met pittige rucola, zoetzure balsamico en frisse granaatappelpitjes. Perfect als warm bijgerecht of lauwwarme salade.
Ingrediënten: Groenten
Ingrediënten
- 1 zak rode biet
- 1 zak aardappelen
- 1 zak pastinaken
- 1 zak wortelen
- Optioneel rode ui
- 2 eetlepels Happy roots
- 1 eetlepel olie
- 1-2 theelepels grof zout
- 1-2 handenvol rucola
- 1 eetlepel balsamicoazijn/glazuur
Granaatappelpitten
Bereiding
Was, schil en snijd je favoriete wortelgroenten in de gewenste grootte en leg ze op een bakplaat.
Voeg Happy Roots, zout en olie toe en wrijf alles goed door elkaar.
Rooster de groenten in de oven gedurende 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, tot ze goudbruin en zacht zijn.
Voeg een paar flinke handenvol rucola toe aan een serveerschaal, schep de geroosterde wortelgroenten erop en besprenkel met balsamicoazijn of balsamico-glazuur.
Garneer met granaatappelpitjes en serveer direct.
Smakelijk!
