Recepten

Wortelgroenten met rucola en granaatappelpitjes

Gangen: , ,
Ingrediënten:

Ingrediënten

  • 1 zak rode biet
  • 1 zak aardappelen
  • 1 zak pastinaken
  • 1 zak wortelen
  • Optioneel rode ui
  • 2 eetlepels Happy roots 
  • 1 eetlepel olie
  • 1-2 theelepels grof zout
  • 1-2 handenvol rucola
  • 1 eetlepel balsamicoazijn/glazuur
    Granaatappelpitten

Bereiding

Was, schil en snijd je favoriete wortelgroenten in de gewenste grootte en leg ze op een bakplaat.

Voeg Happy Roots, zout en olie toe en wrijf alles goed door elkaar.

Rooster de groenten in de oven gedurende 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken, tot ze goudbruin en zacht zijn.

Voeg een paar flinke handenvol rucola toe aan een serveerschaal, schep de geroosterde wortelgroenten erop en besprenkel met balsamicoazijn of balsamico-glazuur.

Garneer met granaatappelpitjes en serveer direct.

Smakelijk!

Toon alle recepten