Ravioli met champignonroomsaus en Karl Otto
Gangen: Hoofdgerecht, Bijgerecht
Ingrediënten: Pasta
Ingrediënten
- 1 pakje verse ravioli ai funghi
- 400g champignons
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- 50 ml kookroom (20% vetgehalte)
- 1 el olijfolie
- 1 el boter
- 1 el Karl Otto
- 1 takje rozemarijn
Bereiding
Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.
Snijd de sjalot en look fijn. Laat ze samen met de boter en olie stoven en snijd de champignons. Voeg de champignons en kruiden Karl Otto toe aan de pan. Stoof alles samen op een heet vuur. Voeg de rozemarijn en room toe. Kruid af naar smaak met peper, zout en Karl Otto.
Voeg de ravioli bij de saus alvorens het geheel te serveren.
Tip: zeer lekker in combinatie met een malse steak.
Recept ontwikkeld door Prinsessenboontjes
