Pasta met Triple Lemon Pepper, feta en kerstomaatjes
Pasta met Triple Lemon Pepper, feta en kerstomaatjes Een smaakvol en eenvoudig gerecht met spaghetti, feta, kerstomaatjes, olijven, ui en knoflook, alles in één ovenschaal. Het gerecht wordt afgemaakt met Triple Lemon Pepper en een scheutje olijfolie voor extra smaak. Na 30 minuten in de oven wordt alles goed door elkaar gemengd en afgewerkt met chilisaus, verse basilicum en geraspte Parmezaan. Perfect voor een snelle, smakelijke maaltijd!
Ingrediënten: Vegetarisch, Pasta
Ingrediënten
- 350g spaghetti
- 250g feta
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 tl Italian Garlic of 4 teentjes knoflook, geraspt
- 400g kerstomaatjes, gehalveerd
- 75g ontpitte zwarte olijven, fijngehakt
- 6 dl water
- 4 el olijfolie
- 2 tl Triple Lemon Pepper
- Verse basilicum (afwerking)
- Chilisaus (afwerking)
- Parmezaanse kaas (afwerking)
Bereiding
Prep de groentjes door de kerstomaatjes te halveren en vervolgens de ui en olijfjes fijn te snijden. Warm de oven voor op 180°C.
Vet een diepe ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de spaghetti in de schaal en voeg er de feta (in één groot stuk), ui, knoflook, tomaten en olijven aan toe. Giet het water erover en werk af met olijfolie, zeezout en Triple Lemon Pepper.
Laat gedurende 30 minuten garen in de oven – controleer na 15 minuten of er meer water bij moet.
Haal de schaal uit de oven en meng alles voorzichtig door elkaar. Werk af met wat chilisaus en verse basilicum.
Rasp voor het serveren wat Parmezaan over het gerecht voor een extra volle toets.
Serveertip: serveer dit gerecht met vers brood.
