Couscous met zalm, Mermaid’s Bite en erwtjes
Ingrediënten: Vis
Ingrediënten
- 300g parelcouscous
- 1 komkommer
- een groot stuk zalm
- 500g bevroren fijne tuin erwten of een blik erwtjes
- 250g feta
- 1tl Mermaid’s Bite van Mill & Mortar
- 1 rode ajuin (afwerking)
voor de dressing:
- 5 el olijfolie
- 2 el limoensap
- (verse) dille en bieslook
Bereiding
Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking in water samen met een bouillonblokje en een snuifje zout. Voeg de laatste 2 minuten de erwten toe aan de parelcouscous. Kruid de zalm met Mermaid’s Bite en bak met een beetje boter. Snijd de komkommer in schijfjes en de feta in blokjes.
Maak een frisse dressing door 5 el olijfolie, 2 el limoensap, peper & zout en de verse dille en bieslook te combineren.
Giet de couscous af en meng de dressing eronder. Voeg vervolgens de groenten, feta en zalm toe. Serveer met gesneden rode ajuin en extra (verse) kruiden.
Tip: je kan de parelcouscous vervangen door (Griekse) pasta.
Recept ontwikkeld door Prinsessenboontjes