Rose Iced Tea
Iced Tea met Tiffany’s Breakfast & La Vie en Rose Een elegante blend van zwarte thee en rozen, verrijkt met geplette granaatappelpitten voor een fruitige touch. Serveer ijskoud met ijsblokjes, rozenknopjes en extra granaatappel voor een romantisch verfrissend moment.
Ingrediënten: Thee
Ingrediënten
- 1 l water
- 2g (of 1 builtje) La Vie en Rose
- 2g (of 1 builtje) Tiffany’s Breakfast
- 40g granaatappelpitten
- IJsblokken
Bereiding
Verwarm het water tot 80°C.
Giet het water in een glazen kan en voeg de Tiffany’s Breakfast en La Vie en Rose toe. Plet de granaatappelpitten en voeg deze toe aan het hete water.
Zet de kan in de koelkast van zodra deze voldoende is afgekoeld. Zeef de iced tea en serveer met ijsblokjes. Werk af met extra rozenknopjes en rozebottelschelpen van La Vie en Rose en extra granaatappelpitten.
Recept ontwikkeld door Virginie – A Spoonful Of Happiness
