Peachy Oolong Pop
Perzik IJsjes met Monkey Pinch Thee Een verfrissend tussendoortje met zelfgemaakte perziksiroop en Monkey Pinch thee. De perziksiroop wordt gemengd met de gekoelde thee en ingevroren met perzikpartjes in ijsvormpjes.
Ingrediënten: Thee
Ingrediënten
- 750 ml warm water
- 6g (of 3 builtjes) Monkey Pinch
- 3 perziken
- 200g suiker
Bereiding
Perziksiroop
Snijd twee perziken in fijne partjes en kook deze samen met 250 ml water en 200g suiker. Verwijder de perzikschillen vervolgens uit de siroop.
IJsjes
Laat de Monkey Pinch gedurende 10 minuten trekken in 500 ml heet water. Voeg de perziksiroop toe aan de thee en meng goed.
Snijd een perzik in partjes en plaats deze in de ijsvorm. Vul de ijsvorm met het theemengsel en zet vervolgens minstens 4 uur in de vriezer.
Geniet!
